Close

Poznata pjevačica i ravnateljica bolnice
ne mogu se od njega odvojiti?!

Program "Yoga & Pilates za početnike" namijenjen je ženama i muškarcima svih životnih dobi koji žele samostalno i aktivno vježbati kod kuće. Yoga vježbama tijelu ćete vratiti energiju te potaknuti čišćenje od toksina i nagomilanog stresa. Yoga povećava opću snagu, gipkost i pokretljivost cijelog tijela. Osim toga može ublažiti određene tegobe kao što su depresija, glavobolja, PMS, problemi s kralježnicom i probavom. Posebnost yoge jest zadržavanje i opuštanje u položajima. Zadržavanjem u položajima dajete mišićima dovoljno vremena da se opuste, a položaj u kojem se nalazite postaje udoban. Na ovaj način oslobađate energiju da slobodno cirkulira tijelom, a vježbanje postaje pravim užitkom. Vježbom disanja i energiziranja pod nazivom „HA dah“, možete trenutačno osvježiti tijelo i um. Vježba pročišćuje krv, jača imunitet, pluća i srce. Osim toga, pozitivno djeluje na psihu jer budi našu unutarnju snagu i entuzijazam. Uz vježbe Pilatesa, ojačat ćete i oblikovati svoje tijelo - posebno područje trbuha, stražnjice i donjega dijela leđa. Ostvarit ćete bolju koordinaciju i sklad pokreta; povećat ćete izdržljivost i imati više snage za ostale aktivnosti.

Slika opis

Posebnosti DVD-a

Kome je DVD namijenjen?

Slika opis

image
  • kutak za učenje s detaljnim naputcima za pravilno izvođenje svake pojedine vježbe (27 vježbi yoge, 22 vježbe pilatesa, 1 vježbe disanja i energiziranja, 1 vježba zagrijavanja, 3 vježbe vođenog opuštanja, 2 vizualizacije)
  • kutak za vježbanje s 45 specijaliziranih setova koji pri odabiru uz 7 različitih dodataka čine čak 315 mogućih kombinacija za vježbanje - dovoljno da Vam vježbanje uz DVD uvijek iznova bude korisno i zanimljivo!

 

Izbornici

Odabir seta za vježbanje

Ovisno o raspoloženju, željama, potrebama, tjelesnoj formi te vremenu kojim trenutno raspolažete, na DVD-u postoji čak 315 različitih kombinacija setova koje možete sami birati po nekoliko različitih parametara:

  • odabir vrste seta (Lijep i čvrst trbuh, Stress Free, Yoga, Lakši san, Yoga & Pilates...)
  • odabir trajanja seta (10/15/20/30/45/60 min.)
  • odabir vježbe disanja i energiziranja na kraju seta
  • odabir vođenog opuštanja/vizualizacije na kraju seta (5/10/15 min.)

Izbornici

Slika opis

image Knjiga sadrži osnove yoge i pilatesa kao i detaljne naputke i fotografije ukupno 51 vježbe. Snimljena je u standardnom PDF formatu koji je moguće čitati uz pomoć Adobe PDF Readera (program se može besplatno preuzeti na www.adobe.com). Predlažemo Vam da knjigu ne printate na papir već da se njome koristite uz pomoć računala - na taj način zajednički doprinosimo očuvanju prirode!

Format: 16,4 x 22,9 cm (Adobe PDF)
Obim: 168 str.

Slika opis

image Ovaj glazbeni CD možete koristiti svaki put kad se želite u kratkom vremenu odmoriti ili duboko opustiti (prije spavanja, nakon napornog dana...). Dovoljno je leći ili se smjestiti u udobni naslonjač, staviti slušalice na uši i prepustiti se opuštajućoj glazbi i glasu instruktora! Tijekom vođenog opuštanja (izvorno Yoga Nidre), usmjerava se pozornost na unutarnji doživljaj tijela, misli i emocija. Svjesnim usmjeravanjem pozornosti na svaki pojedini mišić i zglob, uklanja se napetost iz tih dijelova tijela i stvara se osjećaj lakoće, odnosno potpune opuštenosti. Vođeno opuštanje učinkovita je vježba koja djeluje na principu povezanosti tijela i uma. Kada se osjećamo opušteno i smireno, tada nema napetosti ni grča u tijelu. Isto tako, kada je tijelo u potpunosti opušteno, ono se oslobađa od stresa, smanjuje se broj misli i stišavaju se prenaglašene emocije. Znanstvena istraživanja pokazuju da u mozgu postoji hologram cijelog ljudskog tijela. Opuštanjem pojedinih dijelova tijela smanjuju se živčani impulsi u živcima koji vode do mozga što dovodi do ravnoteže parasimpatičkog i simpatičkog živčanog sustava. Pozornost se spontano okreće prema unutra, mišići se opuštaju, disanje postaje polaganije i dublje, a osjećaj napetosti zamjenjuje osjećaj mira i spokoja. Ovakvo svjesno opuštanje tijela pruža mnogo dublji odmor od uobičajenog sna. Tijekom vježbe vizualizacije, osim navedenih efekata opuštanja, mentalno se još povezujemo s kreativnom snagom prirode koja nas zauzvrat umiruje, tješi i inspirira.

Sadržaj CD-a:
Vođeno opuštanje (tzv. Yoga Nidra): 5 min. / 10 min. / 15 min.
Vizualizacija: 10 min. / 15 min.

Slika opis

image Svaka emisija sadrži kratki uvodni dio s osnovnim naputcima za vježbanje te set vježbi yoge i pilatesa. Ova kolekcija od čak 80 emisija predstavlja idealnu nadopunu programu jer uz njih možete svakodnevno vježbati čak i kad imate svega 15-tak minuta vremena. Emisije su tijekom protekle 4 godine emitirane na više od 20 TV postaja!

Ukupno: 80 emisija / Format: DVD Video
Trajanje svake emisije: 12-14 min.

Po kupnji naslova shvatila sam da uz njega nestaju svi moji dotadašnji izgovori što nisam redovito vježbala kod kuće ili u grupi. DVD je od tada moj osobni trener i ma gdje putovala, uvijek ga nosim sa sobom. Na taj način mogu vježbati redovito i u terminima koji mi najviše odgovaraju, bez obzira u kojem se gradu i hotelu nalazila. Iskušala sam i druge programe vježbanja, ali jedino je ovaj ostao zauvijek u upotrebi. Na njemu mi se sviđa baš sve: same vježbe, bogata mogućnost odabira setova i trajanja vježbanja, poseban dio za relaksaciju, ugodna glazba, ritam vježbi te precizni naputci. Ugodan glas instruktorice vodio bi me sve dublje u moj dnevni ritual vježbanja - iz dana u dan osjećala sam se sve bolje u vlastitom tijelu. Prije svakog važnog nastupa relaksirala bih se uz vježbe opuštanja s bonus CD-a. Program me svojom raznolikošću (gotovo 300 kombinacija setova!) motivirao da budem redovita te prihvatim vježbanje kao dio svoje zdravije svakodnevice. Toplo ga preporučujem svima vama koji još uvijek pronalazite sve moguće izgovore da već danas ne učinite sve za svoje vlastito tijelo i zdravlje. Po meni ne postoji jednostavniji i lakši način vježbanja od vježbanja uz ovaj DVD.

image

Još prije 20-ak godina počela sam vježbati uz program Jane Fonde, zatim aerobik uz Cindy Crawford i od tada sam sakupila malu videoteku vezanu uz aerobik, yogu, pilates, tai chi... Pohađala sam i sate aerobika, pilatesa, trbušnog plesa, salse - svega što je bilo dostupno u Našicama, ali uvijek bih se zbog obaveza vraćala vježbanju kod kuće. S vremenom su mi se pridružile i prijateljice tako da već nekoliko godina redovito vježbamo zajedno. Zbog poslova koji zahtijevaju puno komunikacije s ljudima (učiteljica, profesorice, liječnica), često želimo odmak od „vanjskog svijeta“, od velikih dvorana i nepoznatih ljudi. Tada uključimo Yoga&Pilates DVD i to je to! Nakon 45 minuta budemo smirene, vedre, zadovoljne. Taj osjećaj smirenosti najveća je vrijednost ovog DVD-a. Znamo da se i naše tijelo osjeća bolje, ali zadovoljstvo „u duši“ ono je što nas uvijek iznova vraća ovom programu. Sada, s 45 godina i predklimakteričnim problemima, trudim se 2-3 puta tjedno vježbati uz DVD. To mi je uz trčanje jedini način da održavam tjelesnu težinu u prihvatljivim granicama te se i dalje s osmjehom budim i donosim vedrinu u obitelj. Naslov od srca preporučujem svakoj ženi. Možda nećete u početku redovito vježbati, ali već spoznaja da je DVD u blizini natjerat će vas da odvojite sat vremena samo za sebe, zaboravite na poteškoće na poslu, na neskuhani sutrašnji ručak, neispeglani veš, na grižnju savjesti što ste opet pojeli cijelu čokoladu... Vjerujte mi, DVD pomaže kao i čokolada, možda čak i bolje jer poslije nema predbacivanja, a ni viška kilograma!

image

Uključili smo se u ovaj projekt jer pri promoviranju Dukatovih zdravih proizvoda, aktivno radimo i na poticanju svijesti o važnosti cjelovitog pristupa zdravlju. Ovaj pristup obuhvaća pravilnu prehranu, redovito vježbanje i nastojanje da živimo manje stresan, te smislen i ispunjen život. Podrška projektu izdavanja 1. izdanja DVD-a "Yoga & Pilates za početnike" jedan je od načina na koji nastojimo potaknuti zdrave stilove življenja. (izjava za medije)

image

Naruči odmah

Vidjevši na TV-u vaše emisije „Yoga & Pilates za svaki dan“, poželjela sam vježbati uz vaš DVD zbog stila vođenja koji je prilagođen svakom stupnju fizičke spremnosti. Naslov je odlično koncipiran, a najčešće odaberem setove vježbi ovisno o vremenu s kojim raspolažem. Ako želim postići određeni učinak, biram i individualne vježbe, bilo da je riječ o rastezanju, vježbama za trbuh, leđa ili samo opuštanju. Nakon što se naviknem na neki set, jednostavno krenem s drugim i tako održavam svoje treninge zanimljivima. Sviđa mi se glas instruktorice koja ima lijepu i smirenu energiju te mi svaki trening dođe kao odmor za tijelo i um. Nakon tjedan dana uz ovaj DVD, više ne želite da vam prođe dan bez vježbanja. Naslov svakako preporučujem svima koji nemaju vremena ići u klubove ili koji plaćaju članarine svaki mjesec misleći da će ih to natjerati da vježbaju, a zapravo im uvijek nešto iskrsne i ne odu. Smatram čak da je ovaj način vježbanja zdraviji jer se dobivaju jasne upute i možete više puta ponoviti vježbu na svom nivou neovisno o ritmu grupe. Pritom ne morate nekamo ići ili se odnekud vraćati. Često ni kod kuće, uz dvoje male djece, nemam potreban mir. Međutim, ja stavim prostirku na pod i vježbam, a oni gledaju, slušaju, a ponekad se i veru po meni. Iako nisu uvijek idealni uvjeti, drago mi je što im stvaram neku vrstu navike i ljubavi prema vježbanju. Rezultati: bolje opće tjelesno stanje, što više vježbam - bol u leđima nestaje, pravilnije se držim, čvršći su mi mišići trbuha, ruku, nogu, osjećam veću snagu, imam neku gracilnost. Ma nema tog aerobika ili teretane koja može dati ovakve rezultate!

image

Krenula sam na pilates, ali mi kao zaposlenoj ženi i majci termini uglavnom nisu odgovarali. Većinom bih dolazila preumorna i vježbanje koje je trebalo biti užitak postajalo je opterećenje. Ostale sudionice bile su već razgibane i uhodane te bi instruktor prilagodio za njih tempo koji je za mene bio prebrz i prezahtjevan tako da sam zapravo samo hvatala korak s ostalima, a manje se posvećivala sebi. Počela sam vježbati uz ovaj DVD i shvatila da su vježbe odlično pokazane, lagane za usvojiti, mogla sam se zaustaviti i ponoviti točno tamo gdje mi je odgovaralo, a da nisam pri tome morala ometati rad cijele grupe i loše se osjećati zbog toga. Kako imam problema s kralježnicom, prema savjetu liječnika odabrala sam vježbe koje mi odgovaraju jer je izbor više nego velik i točno ga možete prilagoditi svojim potrebama. Velika je prednost kada uz dobro objašnjene vježbe možete vježbati kada želite u miru vlastitog doma, u odjeći koja vam najviše odgovara bez obzira na izgled te brzo stići do tuša. DVD bih preporučila svima, bez obzira na godine i spol, svima koji nemaju vremena odlaziti na tečajeve ili jednostavno vole vježbati u miru svoga doma uz stručno vodstvo.

image

Radio sam samostalno vježbe s DVD-a i mogu reći da se izvrsno osjećam. Opušteniji sam, koncentriraniji, energičniji, osjećam bolju cirkulaciju u rukama i nogama, čak su mi se i simptomi alergije smanjili. Više gotovo da ne uzimam tablete, a primijetio sam da sam i smršavio!

image

Naruči odmah

Oduševljena sam - na jednom mjestu toliko vježbi i korisnih informacija! Prava stvar za svakoga tko želi učiniti nešto za sebe, za svoje fizičko i psihičko zdravlje. Sve je detaljno objašnjeno i svatko, bez obzira na predznanje, dob ili spol, može pronaći ono što mu je potrebno i što mu najbolje odgovara. Posebno me oduševilo što sama mogu napraviti kombinaciju vježbi koja mi je potrebna te prilagoditi trajanje, jer nemam uvijek vremena koliko bih željela. DVD Yoga&Pilates preporučila bih svima koji žele ukloniti neke tegobe, oblikovati svoje tijelo, izbaciti svakodnevni stres iz svoga tijela (i života) i opustiti se.

image

Zbog prirode svog posla, nemam puno slobodnog vremena za odlaske na pilates, fitness ili ples pa uz DVD već nekoliko godina vježbam kod kuće i na putovanjima. Moja petogodišnja kćer redovito vježba sa mnom (kad vježbam ona je u mojoj blizini, što nikako ne bi bilo moguće da pohađam tečaj u gradu). Preporučila bih naslov svakome tko želi održati zdravlje i kondiciju, a nema puno vremena za odlaske u teretane ili dvorane. Na ovaj način može kvalitetno vježbati u toplini svoga doma.

image

Svojim ste DVD-izdanjem obogatili moj život, pomogli mi da poboljšam svoje zdravstveno stanje i natjerali me da se konačno zavolim.

image

Naslov mi je pomogao da osvježim svoj program vježbanja i potaknuo me da pripazim na pravilno izvođenje vježbi. Kad nemam volje za vježbanjem, samo odaberem kraći set s DVD-a i prepustim se vodstvu instruktorice ugodnog glasa. Na kraju uvijek budem zadovoljna. Naslov preporučujem svakome - vrlo je stručno napravljen, same vježbe i upute za izvođenje vrlo su kvalitetne i precizne. Želite li vježbati sami, a ne znate ni koje vježbe raditi niti radite li ih ispravno, ovaj će vam DVD puno pomoći. Uz ovaj naslov možete lakše, ugodnije i motiviranije voditi brigu o svom tjelesnom zdravlju!

image

Naruči odmah

Puno se bolje osjećam kad uz lagane yoga vježbe s DVD-a rastežem tijelo i opuštam um. Program je jednostavan i primjenjiv kod kuće. Uz današnji tempo života preporučila bih ga svakome - nužno je da čovjek odvoji vrijeme za sebe i posveti se svojem tijelu, umu i duši. S ovim naslovom ne možete pogriješiti!

image

Naslov Yoga&Pilates kompleksna je cjelina za vježbače početnike. Na DVD-u se nalaze sve važne informacije i pravila kojih se treba pridržavati prilikom vježbanja. Uz ovaj naslov vježbači mogu samostalno trenirati niz godina (bilo kada i bilo gdje) jer osim pismenih informacija DVD sadrži i demonstracije te tehnike disanja i opuštanja.

image

Program Yoga & Pilates za početnike set je odličnih videotreninga. Meni je kao apsolutnom početniku u svijetu yoge dao pregršt informacija i korisnih savjeta kako krenuti. Ukoliko planirate učiniti nešto dobro za svoje tijelo, paket koji sadrži knjigu, 50-tak vježbi, ogromnu količinu setova, vođene meditacije i dodatne bonus materijale definitivno je proizvod koji morate imati!

image

Vježbam uz DVD svaki dan, iako jednom do dva puta tjedno odlazim na sat yoge. Kupnja DVD-a pokazala se odličnim potezom. Ako nabavite ovaj naslov, koji je za sve što nudi u paketu vrlo pristupačne cijene, nećete se pokajati. Preporučila sam DVD osobama s kojima treniram yogu, pa čak i osobama koje treniraju druge sportove. Sve pohvale za CD s vježbama opuštanja!

image

DVD je fantastičan!!! Čestitke za profesionalizam u svakom pogledu... Još jednom, veliko hvala i svako dobro!

image

Naruči odmah

 

Narudžbenica

Ovim putem neopozivo naručujem program "Yoga & Pilates za početnike" uz akcijski popust od 30% po cijeni od 244 Kn po primjerku (redovna cijena 348,50 Kn). Paket ću platiti poštaru pri dostavi uvećano za 25 Kn troškova poštarine.

Količina paketa "Yoga & Pilates za početnike" (kom.): *
Ime: *
Prezime: *
E-mail: *
E-mail (ponovni unos iz sigurnosnih razloga): *
Broj mobitela (radi lakše dostave): *
Ulica i kućni broj: *
Grad (mjesto): *
Poštanski broj: *
Država:
Napomena ili komentar:
Naruci odmah
Ispunite gornja polja (polja označena zvjezdicom su obavezna)
i kliknite NARUČI ODMAH. Vaše podatke držimo u strogoj tajnosti.