Vijesti

Yoga & Pilates na DVD-u, najnovije izdanje!

26.11.2013.

Yoga & Pilates na DVD-u, najnovije izdanje!

Poštovani vježbači i svi zainteresirani, s ponosom Vam predstavljamo najnovije izdanje našeg naslova "Yoga & Pilates za početnike"

Više o samom naslovu možete pronaći na www.pilatesyoga.hr/dvd. Provjerite zašto se poznata pjevačica i ravnateljica bolnice ne mogu od njega odvojiti!

VJEŽBAJE I DO 5 PUTA TJEDNO ZA MJESEČNU ČLANARINU OD 250kn!

31.10.2013.

VJEŽBAJE I DO 5 PUTA TJEDNO ZA MJESEČNU ČLANARINU OD 250kn!

TRENUTNO JE U TRAJANJU LJETNA STANKA ALI NAM SE SLOBODNO MOŽETE JAVITI I REZERVIRATI SVOJE MJESTO U GRUPI, SA ZADOVOLJSTVOM ĆEMO VAM JAVITI KADA PONOVNO KRENEMO SA TRENINZIMA!

 

Otvorene su nove lokacije u Centru i  na Kvaternikovom trgu, također planiramo pokrenuti i neke u okolici Sesveta kao i na Peščenici (Ferenščica).

Ukoliko želite u svom kvartu pokrenuti grupu, samo nam se javite na e-mail i pokušat ćemo Vam izaći u susret.

Vidimo se uskoro.

Aktivne Lokacije

27.10.2010.

joga, pilates, yoga, zagreb , pilatesyoga, pilates u zagrebu, yoga u zagrebu,joga zagreb

 

Pridružite nam se u Centru, na Kvatriću, Knežiji, Ravnicama, Travnom, Trnskom,  Mihaljevcu, Gračanima, Bijaniku, Španskom, Krugama.

U skoroj budućnosti krećemo u Sesvetama i Ferenščici (Peščenici).

Vidimo se uskoro!

TRENUTNO JE U TRAJANJU LJETNA STANKA ALI NAM SE SLOBODNO MOŽETE JAVITI I REZERVIRATI SVOJE MJESTO! Otvorili smo još novih lokacija-moći ćete nam se pridružiti i na Kvatriću, Knežiji, Krugama, Španskom, Ravnicama, Trnskom, Travnom, Mihaljevcu i Gračanima!

17.08.2010.

TRENUTNO JE U TRAJANJU LJETNA STANKA ALI NAM SE SLOBODNO MOŽETE JAVITI I REZERVIRATI SVOJE MJESTO! Otvorili smo još novih lokacija-moći ćete nam se pridružiti i na Kvatriću, Knežiji, Krugama, Španskom, Ravnicama, Trnskom, Travnom, Mihaljevcu i Gračanima!

Poštovani dosadašnji i budući polaznici PilatesYoge, naša nova sezona vježbanja u 2013/2014 godini ubrzo kreće. Vježbati možete u sljedećim kvartovima:

 • Centar / Trg Kralja Petra Svačića / Donji grad
 • Kvaternkov Trg / Medvešćak
 • Trnsko / Savski gaj  / Siget / Trokut / Remetinec / Lanište
 • Kruge / Trnje / Savica / Sigečica / Vrbik / Prisavlje
 • Bijanik / Mikulići / Črnomerac
 • Gračani / Mihaljevac / Markuševac
 • Ravnice / Maksimir / Bukovac / Dubrava / Volovčica / Borongaj
 • Špansko / Malešnica
 • Travno / Utrine / Zapruđe / Folnegovićevo / Savica / Borovje
 • Knežija / Savska cesta / Horvaćanska cesta

Uskoro krećemo i u Centru,na adresi Trg Kralja Petra Svačića br. 6. Prijavite se i rezervirajte svoje mjesto u grupi.

 

Pošaljite ONLINE prijavnicu sada klikom na:

ONLINE PRIJAVNICA

Ukoliko nema vašeg kvarta na spisku pošaljite nam  mail sa imenom kvarta i kontakt informacijama na : info@pilatesyoga.hr ili sms na tel. 098 139 6000

Čim skupimo dovoljan broj polaznika PilatesYoga kreće i u vašem kvartu.

Mijesečna cijena članarine iznosi  250 kn i plaća tijekom prvog mjeseca vježbanja a uključuje vježbanje i do 5 puta tjedno u kombinaciji na svim našim lokacijama.

Za veće grupe odobravamo dodatne popuste.

Sa vježbama smo na mnogim lokacijama već počeli ali također još uvijek primamo nove članove. O početku treninga na novim lokacijama, u koliko nam za to izrazite želju,  bit ćete na vrijeme obaviješteni e-mailom ili SMS-om.

Vidimo se!

 

 

 

"Vježbajte s nama" na OTV-u

01.10.2006.

Od danas možete s nama svakodnevno vježbati Pilates YOGU uz Otvorenu televiziju (OTV) s početkom u 7:15 sati. Drugi ciklus uspješnog TV serijala u našoj produkciji, a pod nazivom "Vježbajte s nama" započeo je premijerno na OTV-u, a emitiranju će se pridružiti još 14 TV postaja s početkom 2007. godine. Već nekoliko dana po početku emitiranja naš "e-mail box" zatrpala su pisma pohvala i zahvala za ovakvom inicijativom.

Centar postaje član Hrvatskog saveza za športsku rekreaciju

30.05.2006.

Zbog svih aktivnosti kojima smo doprinijeli popularizaciji rekreativnog vježbanja od danas smo službeno članica Hrvatskog saveza za športsku rekreaciju "Šport za sve". Svojim radom i zalaganjem i dalje ustrajemo u dosizanju zajedničkog cilja da rekreacijsko vježbanje postane civilizacijska i kulturološka potreba za unapređenje zdravlja, humanizaciju života i rada, te osmišljeno provođenje slobodnog vremena te na taj način dostigne zastupljenost na zapadnoeuropskoj razini.

TV emisije "Vježbajte s nama"

18.05.2006.

U suradnji sa Čakovečkom televizijom načinili smo serijal od čak 80 petnaestminutnih emisija pod nazivom "Vježbajte s nama" koje danas počinju sa emitiranjem na većini lokalnih TV postaja u Hrvatskoj i emitirati će se svakodnevno tijekom mjeseci koji slijede. Već nekoliko dana po početku emitiranja, naš "e-mail box" zatrpala su pisma pohvala i zahvala za ovakvom inicijativom:
"...jako profesionalno napravljeno, svaka čast..."
"...vježbam uz TV svaki dan! Puno Vam hvala što ste nas ovim putem potaknuli na rekreaciju..."

Vođeno opuštanje dostupno za besplatno preuzimanje

01.05.2006.

Vođeno opuštanje s našeg Yoga & Pilates DVD-a, u trajanju od 5 minuta sa posebnom glazbenom podlogom od sada možete besplatno skinuti s naših stranica u MP3 formatu. Besplatni download, sve o vođenom opuštanju te o istraživanjima utjecaja vođenog opuštanja na zdravlje možete pronaći na našem portalu.

Popust pri kupnji Yoga & Pilates DVD-a

14.03.2006.

Naši članovi, ali i svi ostali naručioci jedinstvenog Yoga & Pilates DVD-a putem našeg web portala ostvaruju popust od 10 % u odnosu na redovnu cijenu u knjižarama. Detaljnije informacije o kupnji DVD-a možete saznati na našem portalu.

Promocija Yoga & Pilates DVD-a u Party Time-u

30.11.2005.

Povodom izdavanja jedinstvenog Yoga & Piltes DVD-a, u srijedu 30. studenog. 2005. održana je konferencija za novinare i Wellness party u zagrebačkom klupskom restoranu "Party time".

Yoga & Pilates DVD predstavljen je novinarima i široj javnosti u ime predstavnika Centra za zdravlje i rekreaciju, suradnika na projektu Čakovečke televizije te glavnog sponzora Lure d.d.

Wellness party okupio je distributere, novinare, sponzore, suradnike i prijatelje kojima je u "Part Time"-u u mirišljavoj atmosferi eteričnih ulja predstavljen DVD uz zabavu i chill out glazbu. Press materijal i fotografije za objavu možete download-ati s naših stranica.

Pilates YOGU konačno posjećuju i muškarci

20.10.2005.

Naše vježbaonice nakon dugo vremena počeli su posjećivati i muškarci. Iako Pilates YOGA program prvenstveno privlači žensku populaciju, muškarci su svakako dobrodošli. Program je namijenjen ljudima svih uzrasta (s donjom dobnom granicom od šesnaest godina) i svake tjelesne kondicije. Vježbe Pilates YOGA programa izvrsne su i za osobe koje imaju problema s kralježnicom.

Pretraživanje vježbi

Pretraživanje svih vježbi

Vježba dana

Yoga: Mačka

Mačka - slika 1
Mačka - slika 2
Mačka - slika 3

Dobrobiti vježbe

održavanje kralježnice gipkom, opuštanje leđnih mišića, poboljšanje probave, ublažavanje menstrualnih tegoba

Slike i video

Slike: 3 Slike: 3    Video: 1 Video: 1

Upisi 2013/2014

Upisi 2013/2014

PilatesYoga

Osvježite tijelo i duh u blizini Vašeg doma...

Vijesti

26.11.2013.

Yoga & Pilates na DVD-u, najnovije izdanje!

Yoga & Pilates na DVD-u, najnovije izdanje!
31.10.2013.

VJEŽBAJE I DO 5 PUTA TJEDNO ZA MJESEČNU ČLANARINU OD 250kn!

VJEŽBAJE I DO 5 PUTA TJEDNO ZA MJESEČNU ČLANARINU OD 250kn!
27.10.2010.

joga, pilates, yoga, zagreb , pilatesyoga, pilates u zagrebu, yoga u zagrebu,joga zagreb

Aktivne Lokacije