Vijesti

COVID-19 - i mi privremeno otkazujemo sve grupne aktivnosti...

14.03.2020.

COVID-19 - i mi privremeno otkazujemo sve grupne aktivnosti...

Poštovani članovi i budući polaznici...

U cilju sprečavanja širenja zaraze novim tipom korona virusa (COVID-19), i mi privremeno otkazujemo sve grupne aktivnosti ...

Nadamo se da se vidimo kroz dva tjedna kada prekida i obustava programa u svim vrtićima, školama i fakultetima...

Za sve informacije nas slobodno kontaktirajte na broj telefona 098 139 6000 ili pratite objave na našoj stranici...

Lijepi pozdrav,

vaš PilatesYoga tim

S NAMA MOŽETE VJEŽBATI I DO 5 PUTA TJEDNO ZA MJESEČNU ČLANARINU OD 250kn!

24.02.2019.

S NAMA MOŽETE VJEŽBATI I DO 5 PUTA TJEDNO ZA MJESEČNU ČLANARINU OD 250kn!

TRENINZI SU VEĆ KRENULI ALI JOŠ UVIJEK PRIMAMO NOVE ČLANOVE!

Ukoliko već niste, rezervirajte svoje mjesto već danas.

Prijavite se i poslati ćemo Vam točne informacije o terminima odabrane lokacije!

Ukoliko želite u svom kvartu pokrenuti grupu, samo nam se javite na e-mail i pokušat ćemo Vam izaći u susret.

Vidimo se.

Provjerite da li Vam odgovara neka od naših lokacija!

14.01.2019.

Veselimo se susretu na treningu!

Znamo kako ste dugo čekali, ali evo tko čeka dočeka! Treninzi su u tijeku!

Pridružite se našim stalnim članovima.

Ukoliko još niste,ispunite online prijavnicu!

Pozdrav!

Lokacije treninga

14.01.2019.

joga, pilates, yoga, zagreb , pilatesyoga, pilates u zagrebu, yoga u zagrebu,joga zagreb

 

Pridružite nam se u Krugama, na Kvatriću, Knežiji, Ravnicama, Travnom, Trnskom,  Mihaljevcu, Gračanima, Španskom...

 

Vidimo se na treningu!

SA TRENINZIMA SMO VEĆ KRENULI ALI JOŠ UVIJEK PRIMAMO NOVE ČLANOVE, ISPUNITE PRIJAVNICU I OSIGURAJTE SI MJESTO U GRUPI! - ZA MJESEČNU ČLANARINU OD 250KN VJEŽBAJTE I DO 5 PUTA TJEDNO KOMBINIRAJUĆI SVE NAŠE LOKACIJE U GRADU!

14.01.2019.

SA TRENINZIMA SMO VEĆ KRENULI ALI JOŠ UVIJEK PRIMAMO NOVE ČLANOVE, ISPUNITE PRIJAVNICU I OSIGURAJTE SI MJESTO U GRUPI! - ZA MJESEČNU ČLANARINU OD 250KN VJEŽBAJTE I DO 5 PUTA TJEDNO KOMBINIRAJUĆI SVE NAŠE LOKACIJE U GRADU!

Poštovani dosadašnji i budući polaznici PilatesYoge, sa treninzima smo već krenuli ali još uvijek primamo nove polaznike. Pozivamo sve zainteresirane da ispune prijamnicu i osiguraju svoje mjesto u grupi... Treninzi se održavaju u sljedećim kvartovima:

  • Trnsko / Savski gaj  / Siget / Trokut / Remetinec / Lanište
  • Kruge / Trnje / Savica / Sigečica / Vrbik / Prisavlje
  • Gračani / Mihaljevac / Markuševac / Bijanik / Mikulići
  • Ravnice / Maksimir / Bukovac / Dubrava / Volovčica / Borongaj
  • Špansko / Malešnica
  • Travno / Utrine / Zapruđe / Folnegovićevo / Savica / Borovje
  • Knežija / Savska cesta / Horvaćanska cesta / Črnomerac

Probni trening je bez obaveza i besplatan. Prijavite se na vrijeme i osigurajte svoje mjesto u grupi...

 

Pošaljite ONLINE prijavnicu sada klikom na:

ONLINE PRIJAVNICA

Ukoliko nema vašeg kvarta na spisku pošaljite nam  mail sa imenom kvarta i kontakt informacijama na : info@pilatesyoga.hr ili sms na tel. 098 139 6000

Čim skupimo dovoljan broj polaznika PilatesYoga kreće i u vašem kvartu.

Mjesečna cijena članarine iznosi  250 kn i plaća se tijekom početka mjeseca vježbanja a uključuje vježbanje i do 5 puta tjedno u kombinaciji sa svim našim lokacijama.

Za veće grupe odobravamo dodatne popuste.

Prijavite se, još uvijek primamo nove članove i rezervacije za mjesto u grupi. O terminima treninga i ostalim podacima o lokaciji, bit ćete obavješteni e-mailom ili SMS-om, nakon što ispunite prijavnicu s točnim podacima, .

Vidimo se!

 

 

 

Uplata članarine internet bankarstvom

29.03.2018.

Dragi polaznici PilatesYoge, svoje članarine možete uplaćivati i internetom...

Podaci za uplatu su;

IBAN HR6123400091110397125 (Centar za rekreaciju Zagreb) MODEL: HR00 POZIV NA BROJ: (u ovo polje upisujete svoj OIB) Primjer opisa plaćanja: članarina od 09.04.. za (ime i prezime) iznos: 250kn

Za sve dodatne informacije nas možete kontaktirati na tel: 0981396000 ili info.pilatesyoga@gmail.com Ana Živković

U POTRAZI SMO ZA NOVIM TRENERIMA

31.07.2017.

Traži se trener/trenerica pilatesa ili korektivne gimnastike. Osoba mora biti u mogućnosti preuzeti dogovorenu lokaciju i termin s odgovornošću i sposobna motivirati klijente na pokret i zdravlje.

Posao se odvija u popodnevnim i večernjim terminima na više lokacija u Gradu Zagrebu.

Sve informacije možete dobiti na broj telefona 098 139 6000

Prednosti PilatesYoge

31.07.2017.

Kod PilatesYoge, radi se o načinu vježbanja u kojem um kontrolira  mišiće.

Nijedna druga fizička aktivnost nije u posljednjih desetak godina doživjela veću ekspanziju od pilatesa i yoge.

Od elitističke aktivnosti rezervirane samo za uzak krug ljudi, PilatesYoga je postao vježba za mase širom svijeta.

S obzirom na sve njene dobrobiti, ne čudi što se sve veći broj ljudi odlučuje upravo za ovaj način vježbanja.

TJELOVJEŽBA UTJEČE NA MENOPAUZU I KVALITETU ŽIVOTA

31.07.2017.

TJELOVJEŽBA UTJEČE NA MENOPAUZU I KVALITETU ŽIVOTA

Dragi polaznici PilatesYoge, dokazano je...

Sredovječne žene koje redovito vježbaju navode višu kvalitetu života i manje simptoma menopauze, pokazuju rezultati populacijske studije objavljene u siječnju 2015 u časopisu Maturitas.

"Žene s preporučenom razinom fizičke aktivnosti su imale veću subjektivnu percepciju razine zdravlja, bile objektivno zdravije i imale bolju opću kvalitetu života u odnosu na ostale žene njihove dobi", napisali su Kirsi Mansikkamäki, mr.sc., iz UKK Instituta za promicanje zdravlja ,Tampere, Finska i kolege.

Istraživači su ispitali 2.606 žena iz Finskog registra stanovništva, što je predstavljalo postotak od 52% slučajnog uzorka od 5000 žena. Sve su bile rođene 1963.g., znači da su imale 49 godina u vrijeme studije. 28% od njih je i dalje imalo redovitu menstruaciju, 31% je bio u perimenopauzi, a 23% nije imalo menstruaciju u posljednjih 12 mjeseci. Menopauzalni status ostalih 18% se nije mogao utvrditi jer su uzimale hormonsku nadomjesnu terapiju.

Upitnik, koji je ženama dostavljen poštom, je uključio skraćeni oblik Women's Health Questionnaire s pitanjima o kvaliteti života i percepciji zdravlja, indeksu tjelesne mase, obrazovanju i tjelesnoj aktivnosti. Pola sudionica je imalo indeks tjelesne mase ispod 25 kg / m2 te se smatra da su normalne težine.

Istraživači su računali da su žene fizički aktivne ako su se držale preporučenih 2,5 sata tjedno umjerene aktivnosti (npr. brzog hoda) ili 1,25 sati jače aktivnosti (kao što su jogging ili trčanje) ili ako su radili vježbe snage barem dva puta tjedno. Samo više od polovice ispitanica (51%) je zadovoljilo definiciju tjelesne aktivnosti.

Manje aktivne žene su imale veću vjerojatnost da će imati visoki rezultat za anksioznost i depresivno raspoloženje (proporcionalni omjer izgleda [POR], 1,44; 95% interval pouzdanosti [CI], 1,26-1,65), somatske simptome ne računajući vazomotorne simptome (POR, 1,61; 95% CI, 1,40-1,85) i probleme pamćenja i koncentracije (POR, 1,48; 95% CI, 1,29-1,70). Vazomotorni simptomi, ili valunzi, su bili češći kod manje aktivnih žena prije prolagodbe za indeks tjelesne mase i obrazovanje, ali nakon prilagodbe vrijednosti nisu bile statistički značajne.

Sve u svemu, više aktivne žene su iznosile višu subjektivnu percepciju zdravlja (prilagođena POR, 3,22; 95% CI, 2,76-3,74) i ukupnu kvalitetu života (prilagođena POR, 1,91; 95% CI, 1,65-2,20) u usporedbi s drugim ženama njihove dobi.

Pišući u popratnom uvodniku, Debra Anderson, dr.sc., i Charlotte Seib, doktor medicine, oboje iz Instituta za zdravstvene i biomedicinske inovacije u Queensland University of Technology u Brisbaneu, Australija, su napomenuli da se treba imati na umu da je studija o učincima vježbanja na simptome menopauze imala neke nedosljednosti. Ukazuju na nekoliko segmenata. Jedan od njih je da su neke žene koji su vježbale manje od preporučene količine vježbi bez obzira što su imale neke učinke vježbanja izjavile da su oni manji nego što uistinu jesu. Druga je da, kad žene imaju sve teže simptome, bilo fizičke ili psihičke, je manje vjerojatno da će sudjelovati u vježbanju.

Napisali su: "Sada postoje dokazi da tjelovježba može koristiti za ublažavanje simptoma menopauze što omogućuje zdravstvenim djelatnicima da je uključe u preporuke ženama u menopauzi."

Pilates YOGU konačno posjećuju i muškarci

20.02.2015.

Naše vježbaonice nakon dugo vremena počeli su posjećivati i muškarci. Iako Pilates YOGA program prvenstveno privlači žensku populaciju, muškarci su svakako dobrodošli. Program je namijenjen ljudima svih uzrasta (s donjom dobnom granicom od dvanaest godina) i svake tjelesne kondicije. Vježbe Pilates YOGA programa izvrsne su i za osobe koje imaju problema s kralježnicom.

Yoga & Pilates na DVD-u, najnovije izdanje!

26.11.2013.

Yoga & Pilates na DVD-u, najnovije izdanje!

Poštovani vježbači i svi zainteresirani, s ponosom Vam predstavljamo najnovije izdanje našeg naslova "Yoga & Pilates za početnike"

Više o samom naslovu možete pronaći na www.pilatesyoga.hr/dvd. Provjerite zašto se poznata pjevačica i ravnateljica bolnice ne mogu od njega odvojiti!

"Vježbajte s nama" na OTV-u

01.10.2006.

Od danas možete s nama svakodnevno vježbati Pilates YOGU uz Otvorenu televiziju (OTV) s početkom u 7:15 sati. Drugi ciklus uspješnog TV serijala u našoj produkciji, a pod nazivom "Vježbajte s nama" započeo je premijerno na OTV-u, a emitiranju će se pridružiti još 14 TV postaja s početkom 2007. godine. Već nekoliko dana po početku emitiranja naš "e-mail box" zatrpala su pisma pohvala i zahvala za ovakvom inicijativom.

Centar postaje član Hrvatskog saveza za športsku rekreaciju

30.05.2006.

Zbog svih aktivnosti kojima smo doprinijeli popularizaciji rekreativnog vježbanja od danas smo službeno članica Hrvatskog saveza za športsku rekreaciju "Šport za sve". Svojim radom i zalaganjem i dalje ustrajemo u dosizanju zajedničkog cilja da rekreacijsko vježbanje postane civilizacijska i kulturološka potreba za unapređenje zdravlja, humanizaciju života i rada, te osmišljeno provođenje slobodnog vremena te na taj način dostigne zastupljenost na zapadnoeuropskoj razini.

TV emisije "Vježbajte s nama"

18.05.2006.

U suradnji sa Čakovečkom televizijom načinili smo serijal od čak 80 petnaestminutnih emisija pod nazivom "Vježbajte s nama" koje danas počinju sa emitiranjem na većini lokalnih TV postaja u Hrvatskoj i emitirati će se svakodnevno tijekom mjeseci koji slijede. Već nekoliko dana po početku emitiranja, naš "e-mail box" zatrpala su pisma pohvala i zahvala za ovakvom inicijativom:
"...jako profesionalno napravljeno, svaka čast..."
"...vježbam uz TV svaki dan! Puno Vam hvala što ste nas ovim putem potaknuli na rekreaciju..."

Vođeno opuštanje dostupno za besplatno preuzimanje

01.05.2006.

Vođeno opuštanje s našeg Yoga & Pilates DVD-a, u trajanju od 5 minuta sa posebnom glazbenom podlogom od sada možete besplatno skinuti s naših stranica u MP3 formatu. Besplatni download, sve o vođenom opuštanju te o istraživanjima utjecaja vođenog opuštanja na zdravlje možete pronaći na našem portalu.

Popust pri kupnji Yoga & Pilates DVD-a

14.03.2006.

Naši članovi, ali i svi ostali naručioci jedinstvenog Yoga & Pilates DVD-a putem našeg web portala ostvaruju popust od 10 % u odnosu na redovnu cijenu u knjižarama. Detaljnije informacije o kupnji DVD-a možete saznati na našem portalu.

Promocija Yoga & Pilates DVD-a u Party Time-u

30.11.2005.

Povodom izdavanja jedinstvenog Yoga & Piltes DVD-a, u srijedu 30. studenog. 2005. održana je konferencija za novinare i Wellness party u zagrebačkom klupskom restoranu "Party time".

Yoga & Pilates DVD predstavljen je novinarima i široj javnosti u ime predstavnika Centra za zdravlje i rekreaciju, suradnika na projektu Čakovečke televizije te glavnog sponzora Lure d.d.

Wellness party okupio je distributere, novinare, sponzore, suradnike i prijatelje kojima je u "Part Time"-u u mirišljavoj atmosferi eteričnih ulja predstavljen DVD uz zabavu i chill out glazbu. Press materijal i fotografije za objavu možete download-ati s naših stranica.

Pretraživanje vježbi

Pretraživanje svih vježbi

Vježba dana

Pilates: Most sa izbacivanjem noge

Most sa izbacivanjem noge - slika 1
Most sa izbacivanjem noge - slika 2
Most sa izbacivanjem noge - slika 3

Dobrobiti vježbe

jačanje mišića trbuha, kukova, stražnjice i nogu; razgibavanje kukova i stopala

Slike i video

Slike: 3 Slike: 3    Video: 0 Video: 0

Upisi u sezoni 2018/2019

Upisi u sezoni 2018/2019

PilatesYoga

Osvježite tijelo i duh u blizini Vašeg doma...

Vijesti

14.03.2020.

COVID-19 - i mi privremeno otkazujemo sve grupne aktivnosti...

COVID-19 - i mi privremeno otkazujemo sve grupne aktivnosti...
24.02.2019.

S NAMA MOŽETE VJEŽBATI I DO 5 PUTA TJEDNO ZA MJESEČNU ČLANARINU OD 250kn!

S NAMA MOŽETE VJEŽBATI I DO 5 PUTA TJEDNO ZA MJESEČNU ČLANARINU OD 250kn!
14.01.2019.
Provjerite da li Vam odgovara neka od naših lokacija!